Nike Kobe 11 ”8-24” Hyper Grape / Vit-Black-universitetet Guld-Bright Crimson

Tillverkare: Nike Kobe 11 (XI)

  • 696kr 3 694kr

Lagerstatus: Finns i lager

Free delivery and returns


Beskrivning

Kobe Bryant har tillbringat hela sin NBA-karriär med bara ett lag och ett lag, Los Angeles Lakers. Under den första halvan av sin karriär hade han nummer 8 och efter säsongen 2005-2006 ändrade han sin nuvarande antalet 24. Denna nya par gör det med hjälp av området på hälen som reserverats för symboler förmedlar temat att ringa ut siffrorna han bärs med Lakers. Dessa siffror flankeras av ikoner som visar de tre titlar han vann iklädd 8 och de tre titlar och förmodligen de två NBA Finals MVP utmärkelser han vann iklädd 24.
Med Nike Kobe 11 är den slutliga signatur sko som Kobe Bryant kommer att bära på banan, har Nike beslutat att skapa en speciell färgsättning som hedrar det förflutna liksom nutid Kobe. Denna kommande färgsättning av Kobe 11 har siffrorna 8 och 24 på hälen på rätt sko tillsammans med några ikoner som kan representera de fem NBA-mästerskap och två NBA-finaler MVP utmärkelser som han fångade på vägen. Den övre av denna Kobe 11 sker i en lila till svart lutning med vit detaljer på Swoosh och Kobe logo på tungan.
Denna specialutgåva Nike Kobe 11 är klädd i en Hyper Grape, vit, svart, University guld och Bright Crimson färgsättning. Skon har ett fullständigt Hyper Grape Nike Flyknit bas med svarta detaljer och innehåller ”08:24” på hälen, med den andra hälen idrottsliga röda sömmar. Slog utseendet är en isig yttersula för att slutföra premie stil Kobe 11.

Relaterade produkter

text_norelation